Av Hugo Antonsen

Inntil videre herjer 16-åringen på Hødd sitt rekruttlag i 4. divisjon, der han tar arven fra Sundal-slekta videre som den største og sterkeste fotballfamilien i Hødd sin solide historie.
Isak er sønn av Andre Skotheim, venstrekanten som herjet på 90- og begynnelsen av 2000-tallet og ga seg med 267 A-kamper.

Andrè Skotheim sin morfar er legendariske Jon Sundal (315 A-kamper), og hans barn John Åge og Geir Sundal spilte begge mer enn 350 kamper for Hødd. I tillegg spilte Jon Sundal sine to brødre Nils og Sindre i en årrekke fast på Hødd sitt A-lag.-
Det er ingen over og ingen ved siden av Sundal-slekta, som til sammen gjennom tre generasjoner har spilt 1.892 A-kamper for Hødd.

Nærmest kommer Kjetil Hasund og hans familie. Siste skudd på stammen er Kjetil sitt barnebarn Peter (18), som har spilt 6 A-kamper. Sammen med Kjetil sine sønner Geir og Vidar, samt Kjetil sin avdøde bror Hallbjørn, har familien spilt 1.346 A-kamper.
På de neste sidene finner du oversikten over samtlige spillere som har akslet Hødd-trøya i to eller tre generasjoner. Lista teller 89 navn, og de aller fleste har spilt med Hødd-drakt i de to øverste divisjonene.

LES OGSÅ: Hødd handler om arv og miljø

LES OGSÅ: Som far så barn og barnebarn…

LES OGSÅ: Som far så barn…